Dit vinden onze klanten van ons

Wat onze klanten van ons vinden.

7.5 / 10

17 mei 2019

de samenwerking en het overleg was heel goed. alles wat ik aangaf werd snel opgepakt .

6 mei 2019

Ik werd goed geholpen, kon altijd om advies vragen. Ook nog goed geholpen bij het aanvragen van de lening. Je loopt binnen en krijgt vrijblijvend advies zonder druk.

1 mei 2019

De assistentie van de medewerker in Hoogeveen

25 april 2019

Passend, zakelijk en duidelijk advies en een zorgeloze (voor mij dan) doorkoppeling naar de leverancier/installateur.

26 maart 2019

Over de afwerking van uitvoering. In de winkel gaven ze goede voorlichting. Er was wel iets fout gegaan het was duurder uitgevallen omdat de omtrek van de woning groter was geworden.

12 maart 2019

Intake was duidelijk. Het verliep allemaal wel maar wel met moeite.

8 januari 2019

De goede voorlichting en prettige sfeer tijdens de gesprekken over wat er voor mogelijkheden zijn op gebied van isolatie voor onze woning.

12 december 2018

De behulpzaamheid en vriendelijkheid

7 december 2018

Het contact met de heer v.d Tuuk. Over de leverancier met name de medewerker van de afd finacieen.Deze had onze nota ruim 90 euro teveel in rekening gebracht.Hierover hebben wij contact met betreffende persoon opgenomen.Deze was kort van stof,en wilde ons verhaal niet eens aanhoren.De nota was correct opgemaakt en het was gewoon betalen. Hierover de heer v.d Tuuk benaderd die hierin heeft bemiddeld en het netjes voor heeft gezorgt dat de nota werd aangepast.Daarna heeft de financiele persoon niet de moeite genomen om hierover contact met ons op te nemen, om zijn fout te erkennen en of excuus aan te bieden.Dit bedrijf zal ik niemand aanbevelen.De medewerkers super jongens.

12 november 2018

Uitvoering van maatregel en product is goed verlopen.

24 oktober 2017

Het werkte heel goed en soepel, professionele uitvoerder. Ik zit zelf helemaal niet in dat soort wereldjes, fijn dat er een intermediair is, die heldere offertes uitschrijft. Ik heb ook bij andere partijen offertes opgevraagd, grote clubs die ik niet ken en je kunt het je niet permitteren om met onbetrouwbare partijen in zee te gaan.

3 oktober 2017

De informatie was prima en het contact met het bedrijf Mebatherm was zeer goed .

15 augustus 2017

alle afspraken welke gemaakt waren, zijn na gekomen.